JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Göteborgs tingsrätt söker expeditionsvaktmästare

Arbetsbeskrivning

Som expeditionsvaktmästare hos oss kommer du att på många olika sätt att arbeta med att ge service till allmänheten, men även internt på tingsrätten. Du kommer att arbeta i en grupp med tio kollegor, som delar på de arbetsuppgifter som utförs av vaktmästeriet på tingsrätten.

I rollen ingår att bemanna expeditionen och aktivt arbeta med intern service, säkerhet, kunna bistå med teknisk hjälp med larmsystem, videoförhör och övrig teknik vid för handlingar. I rollen ingår även att du tjänstgör som ordningsvakt i de allmänna ytorna liksom i tingsrättens säkerhetskontroll.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha gymnasiekompetens, ordningsvaktsförordnande och körkort. Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska. Språk utöver dessa är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska lyckas med arbetet krävs att du trivs med att ha kontakt med människor och skapa förtroende, att du tycker om att arbeta med service och att du kan jobba såväl självständigt som i grupp. Du ska vara lugn, trygg och kunna hantera stressade och oväntade situationer

Kunskaper i andra språk och erfarenhet av tjänstgöring som ordningsvakt vid domstol eller annan myndighet är meriterande. Det är även meriterande om du som söker har genomgått polisens utbildning för att få jobba med säkerhetskontroll i domstol LOV2a.

Tingsrätten eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt mångfald avseende ålder, etnisk och kulturell bakgrund kan tillföra verksamheten.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde omgående.

Antal platser: En eller flera
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Arbetsgivarens referensnummer: 162/2017
Ansök här


Kontakt

Per Lundström
tf chef för vaktmästeriet
031-7011324

Peter Rosén
ST
031-701 13 16


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Göteborgs tingsrätt

Göteborgs tingsrätt är en av Sveriges största tingsrätter med ca 230 medarbetare. Vår ambition är att mål och ärenden ska handläggas på ett rättssäkert och effektivt sätt samt att verksamheten ska ha ett högt förtroende hos allmänheten. Arbetet hos oss är betydelsefullt och fyller en av samhällets viktigaste funktioner.

Tingsrätten finns i moderna lokaler vid Ullevi i centrala Göteborg och strävar efter att vara en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. På domstolen pågår ständigt ett arbete med att utveckla verksamheten. På tingsrätten finns fyra dömande avdelningar och en administrativ avdelning. Den administrativa avdelningen arbetar med intern och extern service, vari ingår tingsrättens dagliga säkerhetsarbete och vaktmästeri. Avdelningens uppdrag är också att ta fram, förvalta och utveckla administrativa processer.

Vi söker dig med ordningsvaktsförordnande, som vill arbeta i en bred och omväxlande roll med service som första prioritet!