JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Projektledare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som projektledare. Du har förmågan att ta egna initiativ och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och tycker det är roligt att möta och arbeta med nya människor. Du är en lagspelare som uppskattar ett enkelt, rakt och prestigelöst samarbete och du sätter ett värde på att både få vara en del av, och att leda projekt.

Vidare är du en god kommunikatör som innehar förmågan att kunna inspirera och motivera dina projektmedlemmar att nå gemensamma mål. Du har en fallenhet för att lätt sätta dig in i nya projekt och snabbt få en överblick över vad som behöver levereras.


Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att projektleda systemutvecklingsprojekt eller andra IT-projekt. Du har erfarenhet av ett agilt/iterativt arbetssätt och systemutvecklingsmetoder.

Du har IT-utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt minst några års erfarenhet inom arbetsområdet och kunskaper inom projektledning, gärna certifiering.

Som person är du noggrann, målinriktad, serviceinriktad och tar gärna egna initiativ. Du har ledaregenskaper och lätt för att samarbeta och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Självklart står du bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 2
Lön: Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Arbetsgivarens referensnummer: 2208-2017
Ansök här


Kontakt

Per Lehto
Enhetschef för IT-samordning
0708-35 96 54

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

Placeringsort: Jönköping

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer »

Om Domstolsverket

På Domstolsverkets IT-avdelning jobbar vi med moderna tekniker och arbetssätt för att lösa Sveriges Domstolars behov av IT. Just nu står vi inför många spännande utmaningar för att digitalisera verksamheten.

Se filmen och läs mer på www.domstol.se/itjobb

Totalt är vi 100 kollegor på avdelningen, som arbetar brett inom många olika områden. Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med dina kollegor kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT. Hos oss jobbar alla med ständiga förbättringar och bidrar till arbetsglädje!

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar, som omfattar ett 80-tal olika domstolar, myndigheter och nämnder där cirka 6 800 personer arbetar. På Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping, där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.